türkçe Çevirisi
[NTX-40493]

UHUT ÜTÜ MAKİNA SANAYİ - 40493 - UHUT ÜTÜ MAKİNA SANAYİ

товары и уÑлуги компании;

Clothing iron
Industrial iron
Ironing machines
Clothing iron
Goose
Dry cleaning iron
Steam boilers
Knitwear iron
Transfer printing press
Transfer printing presses
Ironing presses
Jacket presses
Steam machine
Steam ironing machines
Industrial ironing
Ironing paskarası
Silter ironing
Featured ironing
Gazella ironing
Ironing mechanic
Fusing press
Trouser press
Industry irons

Buhar kazanı içerisindedir. Ayrıca farklı bir buhar kazanı bağlanmayı gerektirmez. Tek ütü çalıştırma kapasitesindedir. İstenildiği takdirde 2 ütü çalıştıma özelliği eklenebilir. Ful otomatik sistemdedir. Modelhane, Terzihane, Kurutemizleme ve ara ütüde güvenle kullanılır. Bünyesindeki pompa sistemi ile sürekli ve kesintisiz 7/24 saat ütüleme yapılabilir.
IMAGES 1
İki ütü çalıştırma kapasitesindedir. Modelhane, son ütü ve ara ütüde güvenle kullanılır. Bünyesindeki pompa sistemi ile sürekli ve kesintisiz buhar sağlar.
IMAGES 2
Buhar kazanı içerisindedir. Ayrıca farklı bir buhar kazanı bağlanmayı gerektirmez. Tek ütü çalıştırma kapasitesindedir. İstenildiği takdirde 2 ütü çalıştıma özelliği eklenebilir. Ful otomatik sistemdedir. Modelhane, Terzihane, Kurutemizleme ve ara ütüde güvenle kullanılır. Kol aparatı sayesinde ceket kol gibi yerleri daha iyi ütüleme sağlar Bünyesindeki pompa sistemi ile sürekli ve kesintisiz 7/24 saat ütüleme yapılabilir.
IMAGES 3
Modelhane, son ütü ve ara ütü sistemlerinde kullanılır. Üst tabla, ısıtma ve vakum özelliği ile donatılmıştır.
IMAGES 4
Modelhane, son ütü ve ara ütü sistemlerinde kullanılır. Üst tabla, ısıtma ve vakum özelliği ile donatılmıştır.
IMAGES 5
* İstenen form ve yüksek kalitede ütüleme yapılır. 
* Sağlam konstrüksiyonlu ve kullanımı ergonomiktir.
* Merkezi sistem buhar ve vakum ile çalışır. 
* Alt kalıptan vakumlama yapar, alt ve üst kalıptan buhar verir. 
* Alt ve üst kalıplar Avrupa malzeme ile kaplanır.
IMAGES 6
Pnömatik sistem hava ile çalışır. Çift kalıp özelliği sayesinde zaman kaybını minimuma indirir. Bir baskı işini yaparken diğer kalıpta yeni baskılar hazırlayabilirsiniz. Dijital termostat ile hassas ısı kontrolü sağlanır. Dijital saniye sayacı ile istediğiniz saniyeye ayarlayıp kaç saniye baskı uygulanacağını belirleyebilirsiniz. Baskı ayar özelliğine sahiptir. Çift tablalı olup, sağa ve sola otomatik giderek dikine baskı yapar.
IMAGES 7
Buhar kazanı içerisindedir. Ayrıca farklı bir buhar kazanı bağlanmayı gerektirmez. Ful otomatik sistemdedir. Ütülenecek ürünlere alttan aynı eşitlikte bol buhar verir. Yüksek vakum özelliği ile kaliteli soğutma yapar. Günde yaklaşık 400 adet ürün ütülenebilir.Tablası buhar ile ısındığından elektrik tasarrufu sağlar. Bünyesindeki pompa sistemi ile sürekli ve kesintisiz 7/24 saat ütüleme yapılabilir.
IMAGES 8

Сфера деÑтельноÑти компании ;

округ : Fatih
город : İSTANBUL
Ñтрана: Türkiye








ĞĞĞ’ĞĞ• Ğ¡ĞĞĞ‘Ğ©Ğ•ĞИЕ